Τύπος κρασιού: Λευκός Ημίγλυκος
Ποικιλία: Ροδίτης – Μοσχοφίλερο – Μοσχάτο
Περιοχή: Από αμπελώνες της Αχαΐας
Οινοποίηση: Συνοινοποίηση στους 18° C
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Απαλό κίτρινο χρώμα, αρώματα ώριμων εσπεριδοειδών στην γεύση η γλυκύτητα του ισορροπείται απόλυτα από την οξύτητα του.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 10° C – 12° C
Αλκοολικός βαθμός: 11,5%
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Λευκοκίτρινο χρώμα. Αρώματα λευκόσαρκων φρούτων, γεύση μεστή με καλή οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στην επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Ταιριάζει με ψάρι & θαλασσινά, σερβίρεται στους 12°C – 14°C
Αλκοολικός βαθμός: 12,5%