Τύπος κρασιού: Ερυθρός Ημίγλυκος
Ποικιλία: Αγιωργίτικο 50% – Μοσχάτο Τυρνάβου 20% – Merlot 30%
Περιοχή: Από αμπελώνες της Κορινθίας και της Αχαΐας
Οινοποίηση: Συνοινοποίηση υπερώριμων σταφυλιών από επιλεγμένους αμπελώνες.
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Έντονο πορφυρό χρώμα, αρώματα ώριμων φρούτων στην γεύση μαλακό και ισορροπημένο, με την γλυκύτητα του να δένει αρμονικά με την οξύτητα.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Σερβίρεται στους 10° C – 12° C
Αλκοολικός βαθμός: 11,5%
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά: Λευκοκίτρινο χρώμα. Αρώματα λευκόσαρκων φρούτων, γεύση μεστή με καλή οξύτητα και μεγάλη διάρκεια στην επίγευση.
Προτάσεις σερβιρίσματος: Ταιριάζει με ψάρι & θαλασσινά, σερβίρεται στους 12°C – 14°C
Αλκοολικός βαθμός: 12,5%